Hierontaa ja jäsenkorjausta

Olen koulutettu hieroja ja olen rekisteröitynyt terveydenhuollon ammattihenkilöiden tietopalveluun Terhikkiin. Teen hierontaa Raahen alueella ja vastaanottoni sijaitsee Siikajoella (Siikajoen kylä) n.15 minuutin päässä Pattijoelta. Mielenkiinto hoitamiseen lienee äidin maidossa perittyä ja se on laittanut hakemaan tietoa ja kouluttautumaan alalle.

Tavoitteena on edistää asiakkaiden hyvinvointia sekä ehkäistä kehon kiputiloja ja kuormitusta tuloksellisesti. Kokonaisvaltaisessa hoidossa saadaan vaikuttavia tuloksia nopeasti.

Olen suorittanut kinesioteippauksen peruskurssin. Kinesioteippausta käytetään yleisimmin vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Menetelmää voidaan käyttää tukemaan elimistön omaa parantamisprosessia mm. verenkierto- ja lymfajärjestelmän sekä neurofysiologisten tekijöiden kautta.

Teen kotikäyntejä sopimuksen mukaan. Suositeltavaa on, että perheet tai muut pienehköt yhteisöt kokoavat riittävän suuren ryhmän; 
esimerkiksi sukulaisistaan, naapureistaan tai tuttavistaan, jolloin voin palvella heitä joustavasti.

Lahjakortteja on myös saatavana.

Hoitohinnat perustuvat aikaveloitukseen 52€/tunti. Hoitokerran kesto on n. 20-90. Maksuvälineenä käy myös yleisimmät kortit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää